Meniu

" Agapia înseamna înaltare prin iubire, culoare si rugaciune "

(Nicolae Grigorescu)

 

Pentru ca ne dorim ca timpul petrecut la noi sa fie o distractie continua va oferim posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de jocuri (sah, table, remy) si sporturi:

 

Una din achizitiile noi pentru cei dintre dumneavoastra care doresc un sport indoor linistit, dar distractiv, este masa de biliard "Orlando 8 ft". 

 

 

Masa de tenis "Cornilleau 300 Indoor" cu siguranta va v-a stimula pofta de distractie si va v-a spori buna dispozitie indiferent de momentul zilei.

 

 

 

Bucurati-va de aer, de soare si de libertatea unei plimbari fara oprelisti, explorand frumusetile zonei intr-o drumetie inedita cu ATV-urile puse la dispozitie de Pensiunea Maria.

 

 

Zona Neamtului este vestita pentru trofeele de vanatoare la: mistret, cerb, caprior, lupi, rasi, iepuri, vulpi, sitari, potarnichi. Gazdele dumneavoastra primitoare de la Pensiunea Maria, sunt bucuroase sa organizeze, la cerere, partide de vanatoare in sezon si in limita planului de recolta in zona Neamt.

 

 

Calatorului ii sade bine cu drumul - astfel, va organizam drumetii in aceasta zona fara pereche ce a inspirat marii nostri poeti si scriitori: Mihai Eminescu, George Cosbuc, B.P. Hasdeu si fiica Iulia, I.L.Caragiale, Calistrat Hogas, B. Stefanescu Delavrancea, George Toparceanu, Ionel Teodoreanu. Munti falnici, paduri bogate, peisaje de iti taie respiratia va vor intampina pe traseul organizat de Pensiunea Maria:
 Pensiune - Manastirea Agapia - Sihla - Daniel Sihastru - Sihastria - Secu - Manastirea Neamt - Pensiune.

 

 Va puteti plimba cu caleasca vara, si cu sania iarna atat in Agapia, cat si in imprejurimi: Targu Neamt, manastiri, etc

 

 

 Raurile si iazurile bogate in peste sunt raiul oricarui pescar impatimit. Cand e vorba de pescuit fiti siguri ca veti prinde peste pe saturate in judetul Neamt.